Política de venda i devolucions

Política de venda i devolució
TERMES I CONDICIONS
Mitjançant el present document, Verdllimona Espai Creatiu S.L. presenta les seves polítiques d’ús dels seus serveis, que han de ser llegides i observades per tots i cadascun dels clients i visitants.
LLEGEIXI ATENTAMENT AQUESTES POLÍTIQUES D’ÚS ABANS D’USAR AQUEST SERVEI. En usar el lloc de Verdllimona Espai Creatiu S.L., vostè accepta aquestes polítiques d’ús. Si no accepta aquests termes, no usi el lloc de Verdllimona Espai Creatiu S.L. Verdllimona Espai Creatiu S.L. es reserva el dret, a la seva discreció, de canviar, modificar, afegir o suprimir parts dels presents termes a qualsevol moment. El visitant ha de revisar periòdicament si aquests termes han canviat. L’ús continu del lloc de Verdllimona Espai Creatiu S.L. després de la incorporació de canvis als presents termes implicarà l’acceptació d’aquests canvis.
Política de venda
Processo: L’usuari haurà de realitzar la comanda a través de la pàgina web de Verdllimona Espai Creatiu S.L. a la corresponent pàgina de “Productes Propis”. Els terminis de lliurament van determinats segons el producte o productes i ve especificat en la mateixa descripció. En cas de ser un producte d’estoc el temps de lliurament és entre 24h i 48h des que s’efectua la comanda i és confirmat mitjançant correu electrònic a l’usuari. En cas de ser un producte que no existeixi i s’hagi de crear dependrà del mateix i així es farà constar en la mateixa descripció del producte.

Els pagaments podran realitzar-se mitjançant el nostre TPV virtual usant targetes de crèdit o dèbit, o bé mitjançant transferència bancària en el compte indicat per a tal efecte.

Política de devolució
L’usuari té dret a la devolució de l’import en els següents termes i condicions:
Les cancel·lacions han d’informar-se per escrit, enviant un email a devolucions@verdllimona.cat. No s’accepten cancel·lacions informades per cap altra via. En aquest email han de constar totes les dades de la comanda, incloent nom i cognoms, data i dades de contacte.
Les taxes de devolució són les següents:

• Cancel·lacions amb menys de 3 dies naturals d’anticipació no donarà dret a devolució alguna. Les devolucions es realitzaran dins dels 15 dies naturals posteriors a la sol·licitud de cancel·lació, per transferència electrònica a nom de qui la va realitzar.

Política de substitució: Si la comanda es troba en males condicions caldrà notificar-ho a devolucions@verdllimona.cat i ens posarem en contacte amb l’usuari per solucionar-ho. En tal cas és imprescindible notificar-ho amb les següents dades: fotografies per reconèixer l’estat del producte, nom i cognoms, data i dades de contacte.